Vår historia – din garant

Ända sedan 1979 har vårat moderbolag Jula bedrivit handel med utgångspunkt i Skara. Under åren har verksamheten växt och vi har nu varuhus både runt om i Sverige och utomlands. Men vi har behållit det som vi kallar Jula-andan. I grund och botten handlar allt om äkta engagemang, framåtanda och ärlighet.

Precis som Jula är vårat mål på Wästgöta Finans att underlätta vardagen för vanligt folk. Det tar sig uttryck i våra ledord folklighet, smidighet och hygglighet. Vi hoppas att du ska känna igen dig i detta i din vidare kontakt med oss.

Smarta tips, helt enkelt!

Vi vet att du behöver hålla koll på många olika saker i ditt liv, men smarta tips för din privatekonomi borde inte vara en av dom. Därför skickar vi ut våra bästa tips som tagits fram tillsammans med både kunder och experter. Vill du också ta del av tipsen, skicka in din mejladress nedan. Samtidigt godkänner du vår integritetspolicy som finns längst ner på sidan.

I samband med att du skickar in din mejladress godkänner du också vår Integritetspolicy.

Tack!

Inom kort kommer du få ditt första tips i mailkorgen. Hoppas det uppskattas!

Bad Request

Har du matat in all data rätt?

Hoppsan!

Du är redan registrerad.

Något gick fel!

Detta kan hända om du redan finns i mail-listan eller om anslutning till internet avbröts. Var vänlig och försök igen senare.

Spargris

Den här sidan stödjer inte vald webbläsare, du behöver uppdatera din webbläsare eller välja en annan.