vad är privatlån
Privatlån

Vad är ett privatlån?

Privatlån

Du kanske undrar vad ett privatlån eller blancolån är? Ett privatlån är ett lån utan säkerhet, och det ställs inga krav på vad pengarna ska gå till. Många lån har vanligtvis en säkerhet som till exempel bostaden. Du kan låna till vad du vill, det kan vara en ny bil, renovering eller kanske ett bröllop. Vi på Wästgöta finans har som mål och kärna i verksamheten att skapa privatlån som är trygga och säkra. Vi erbjuder privatlån från 30 000 till 300 000 kronor. Räntan sätts individuellt.

Snabb information om privatlån

  • Privatlån kallas också för blancolån

  • Låna till vad du vill

  • Du kan låna mellan 30 000 och 300 000 kronor hos Wästgöta Finans

  • Räntan sätts individuellt

Så här ansöker du om ett privatlån

  1. Ansök direkt här på webben

  2. Blir ansökan godkänd direkt så blir får du ett låneerbjudande, med individuell ränta

  3. Acceptera låneerbjudandet genom att signera med mobilt BankID

  4. Vi betalar ut pengar till dig inom 1-3 bankdagar

Privatlån - kalkylator

Undrar du hur mycket du kan låna hos oss på Wästgöta Finans? I vår privatlåns-kalkylator kan du snabbt och enkelt få en uppfattning gällande hur mycket ditt lån skulle kunna kosta, samt vilken återbetalningstid som passar dig. Ska du köpa ny husvagn, resa bort eller renovera badrummet ger vår privatlåns-kalkylator dig en smidig översikt över hur den valda återbetalningstiden av önskat lånebelopp påverkar lånets månadskostnad.

Har du inte redan ett privatlån från Wästgöta Finans kan du ansöka om det via länken nedan. Om du skulle spendera mindre än lånat belopp, så är det inget krav att betala tillbaka lånet utan du kan använda pengarna till ett annat inköp.

Längre ner på sidan hittar du vanliga frågor och fakta om att ansöka om ett privatlån. Det kan vara frågor som: Vad är grundkraven för att få låna? Hur hur mycket kan jag låna? När får jag min första utbetalning?

Det ska vara tryggt att låna pengar till en renovering tycker vi och pengarna får du insatta på ditt konto inom 1-3 dagar.

Den här sidan stödjer inte vald webbläsare, du behöver uppdatera din webbläsare eller välja en annan.