vad är privatlån
Privatlån

Vad är ett privatlån?

Privatlån

Du kanske undrar vad ett privatlån eller blancolån är? Många lån har en säkerhet som till exempel din bostad eller bilen du ska köpa. Ett privatlån är ett lån utan säkerhet, och det ställs inga krav på vad pengarna ska gå till. Det kan vara en bil, båt, renovering eller ett bröllop ... Vi på Wästgöta Finans har som mål och kärna i verksamheten att skapa privatlån som är trygga och säkra.

Snabb information om privatlån

  • Privatlån kallas också för blancolån

  • Du kan låna till vad du vill

  • Du kan låna mellan 30 000 och 500 000 kronor hos Wästgöta Finans

  • Räntan sätts individuellt

Så här ansöker du om ett privatlån

  1. Ansök direkt här på webben

  2. Blir ansökan godkänd direkt så får du omgående ett låneerbjudande, med individuell ränta

  3. Du tackar ja till låneerbjudandet genom att signera med mobilt BankID

  4. Vi betalar ut pengar till dig inom 1-3 bankdagar

Privatlån - kalkylator

Undrar du hur mycket du kan låna hos oss på Wästgöta Finans? I vår kalkylator kan du snabbt och enkelt få en uppfattning om hur mycket ditt lån skulle kunna kosta, och vilken återbetalningstid som passar dig. Ska du köpa ny husvagn, resa bort eller renovera badrummet ger kalkylatorn dig en smidig översikt över hur ditt önskade lånebelopp och din valda återbetalningstid påverkar lånets månadskostnad.

Har du inte redan ett privatlån från Wästgöta Finans kan du ansöka om det via länken nedan. Om du skulle spendera mindre än det du lånar finns det inget krav på att betala tillbaka lånet, utan du kan använda pengarna till ett annat inköp.

Längre ner på sidan hittar du vanliga frågor och fakta om att ansöka om ett privatlån. Det kan vara frågor om grundkraven för att få ta ett lån, hur hur mycket du kan låna eller när du ska börja betala tillbaka.

Den här sidan stödjer inte vald webbläsare, du behöver uppdatera din webbläsare eller välja en annan.