Privatlån Referenser Renovering

Nöjda kunder som lånat till renovering

Privatlån Referenser Renovering

Under hösten 2019 kontaktade vi kunder som lånat pengar till renovering. Vi frågade om deras projekt och vad de tycker om vår tjänst. Renoveringsprojekten varierar från till exempel Maria som fått byta golv och golvvärme i badrummet, till Pontus som bytte ytterpanel på huset samt köpt nya värmepumpar.

Renoveringsobjekt

Pontus projekt startade egentligen redan 2014 då han lämnade ett lågt bud på en fastighet utan att gå på visning. Han vann budgivningen. Huset var ett rejält renoveringsprojekt med läckande tak och dålig panel. Renoveringen har pågått under flera år men nu i slutfasen behövdes ett lån och då fick Wästgöta Finans äran att ge den extra skjuts som behövdes.

Golvvärme

Marias renovering gäller ett badrumsgolv vars värme slutat fungera. Efter att hon tagit in offerter och gjort en budget sökte hon efter lån på internet. Hon hamnade på vår inspirationssida om lån till renovering och kände att vi var en trygg långivare och ansökte om lån.

Ny vägg och badrumsrenovering

Den tredje kunden vi varit i kontakt med äger ett hus som de byggt själva, men där de ville göra om och sätta upp en vägg i vardagsrummet. Det extra rummet skulle bli ett förrådsutrymme. Inte nog med det så var planen även att renovera badrummet. Projekten finansieras delvis av sparpengar och delvis av lån från Wästgöta Finans. Vi är såklart mycket glada att kunna hjälpa till och möjliggöra drömmen.

Snabbt och tydligt

Samtliga delar en positiv upplevelse av hela processen. Fokuset varierar, någon säger att det är det snabba beskedet och den snabba utbetalningen som är det bästa med Wästgöta Finans och låneupplevelsen hos oss. Medan någon annan tycker att vår tydlighet och inga dolda avgifter är det bästa.

Den här sidan stödjer inte vald webbläsare, du behöver uppdatera din webbläsare eller välja en annan.