husbil
Privatlån Husbil

Låna till husbil

Privatlån Husbil

Kanske vill du se mer av vårt avlånga land eller drömmer du om att ta mer regelbundna semestrar men behöver en husbil? Vi kanske kan hjälpa dig.

Fördelarna med en husbil är att du alltid har hemmet med dig och det är lätt att köra om du jämför med husvagn. Äventyret känns närmare i en husbil då det är smidigt.

Husbil för dig

Första steget är att välja en husbil som passar dig. Det finns många olika varianter att välja på, så vi kan hjälpa dig att gå igenom några här.

Husbil med alkov

Här används originalchassits hytt och dörrar. Det är vanligt att säten är avskilda från bodelen. Ovanpå hytten finns en alkov där det brukar vara dubbelsäng. Den här typen lämpar sig bra för barnfamiljer som behöver extra sovplats.

Delintegrerad husbil

Här används också originalhytten men den är integrerad med bodelen. Ofta går det snurra runt förarstolen. Det blir mer rymlighet och även takhöjden är högre.

Helintegrerad husbil

Här är originalhytten utbytt till en ny för att byggas ihop med bodelen. Det kostar mer att tillverka denna husbil. Här går förarstolarna ofta att vrida runt. 

Campervans och husbuss

Det finns massor av olika variationer av dessa och det är inte ovanligt att bygga dessa själva från skåpbilar eller bussar. Det finns gott om sidor som för dig som vill ge dig på att modifiera eller bygga din egen husbil. Vi hittade en jättebra guide till hur du bygger en campervan: http://explorista.se/tag/attbyggacampervan/

Låna till husbil eller campervan

Ett husbilslån utan kontantinsats, hos Wästgöta Finans, är ett privatlån. Ett vanligt husbilslån har vanligtvis husbilen som säkerhet. Ett privatlån är bundet direkt till personen som tar lånet och har egentligen ingenting med bilen att göra.

När du lånar pengar till en husbil hos Wästgöta Finans får du själv avgöra från vem eller vilka du vill köpa bilen av. Det spelar ingen roll om du vill köpa en ny eller begagnad husbil. Hos Wästgöta Finans kan du låna upp till 300 000 kr utan säkerhet, så du kan låna hela eller en del av summan för husbilen. Om du skulle vilja sälja husbilen så är det inget krav att betala tillbaka lånet utan du kan använda pengarna till ett annat inköp.

Det ska vara tryggt att låna till husbil och pengarna får du insatt på ditt konto inom 1-3 dagar.

Snabb information om husbilslån utan kontantinsats

  • Låna för att lösa ett befintligt husbilslån

  • Låna till en ny eller begagnad husbil

  • Du får själv avgöra från vem eller vilka du vill köpa husbilen av

  • Du kan låna mellan 30 000 och 500 000 kronor

  • Lånet är ett privatlån och räntan sätts individuellt

  • Räntan på lånet är fast

Så här ansöker du om husbilslån utan kontantinsats

  1. Ansök direkt här på webben

  2. Blir ansökan godkänd direkt så blir får du ett låneerbjudande, med individuell ränta

  3. Acceptera låneerbjudandet genom att signera med mobilt BankID

  4. Vi betalar ut pengar till dig inom 1-3 bankdagar

Den här sidan stödjer inte vald webbläsare, du behöver uppdatera din webbläsare eller välja en annan.