Låna till häst
Privatlån Häst

Låna till häst

Privatlån Häst

Vill du köpa en häst och behöver låna pengar? Är du i den sitsen att du vill köpa häst men inte vill, eller kan vänta, på att du sparar ihop pengarna som krävs. Då är alternativet att låna pengar. Då det är en stor omställning att bli hästägare så är det viktigt att du vet vad som är bra att tänka på. Hos Wästgöta Finans kan du låna från 30 000 till 500 000 kr utan säkerhet.

Snabb information om lån till häst

  • Du får själv avgöra från vem eller vilka du vill köpa av

  • Du kan låna mellan 30 000 och 500 000 kronor

  • Lånet är ett privatlån och räntan sätts individuellt

Så här ansöker du om lån till häst

  1. Ansök direkt här på webben

  2. Blir ansökan godkänd direkt så blir får du ett låneerbjudande, med individuell ränta

  3. Acceptera låneerbjudandet genom att signera med mobilt BankID

  4. Vi betalar ut pengar till dig inom 1-3 bankdagar

Hur fungerar ett lån till häst utan kontantinsats?

Att låna till häst utan kontantinsats eller säkerhet är ett privatlån. Ett vanligt lån har vanligtvis en säkerhet eller kontantinsats. Ett privatlån är bundet direkt till personen som tar lånet och har egentligen ingenting med hästköpet att göra.

När du lånar pengar till en häst hos Wästgöta Finans får du själv avgöra vad du ska göra för inköp och från vem. Hos Wästgöta Finans kan du låna upp till 500 000 kr utan säkerhet, så du kan låna hela eller en del av summan för hästköpet. Om du skulle få pengar över är det inget krav att betala tillbaka lånet, utan du kan använda pengarna till andra inköp som de kringkostnader som kommer med ett hästköp.

Det ska vara tryggt att låna pengar till ett hästköp tycker vi, och pengarna får du insatt på ditt konto inom 1-3 dagar.

Ansök om ett lån idag!

Den här sidan stödjer inte vald webbläsare, du behöver uppdatera din webbläsare eller välja en annan.