Låna till bröllop
Bröllop Privatlån

Låna till bröllop

Bröllop Privatlån

Har ni planer på att gifta er men vill inte vänta på att spara ihop pengarna? Bröllop och en bröllopsfest blir snabbt en ganska kostsam historia om man vill bjuda in släkt och vänner, och bjuda dem på god mat och dryck. Vi på Wästgöta Finans erbjuder lån till bröllop från 30 000 till 500 000 kronor. Räntan sätts individuellt.

Vill du läsa om vilka kostnader som kan komma med ett bröllop så kan du läsa om det på vår sida om vad ett bröllop kostar, klicka här!

Snabb information om lån till bröllop

  • Låna till en ert drömbröllop

  • Du får själv avgöra från vem eller vilka du vill göra inköp av

  • Du kan låna mellan 30 000 och 500 000 kronor

  • Lånet är ett privatlån och räntan sätts individuellt

Så här ansöker du om lån till bröllop

  1. Ansök direkt här på webben

  2. Blir ansökan godkänd direkt så blir får du ett låneerbjudande, med individuell ränta

  3. Acceptera låneerbjudandet genom att signera med mobilt BankID

  4. Vi betalar ut pengar till dig inom 1-3 bankdagar

Hur fungerar ett lån till bröllop utan säkerhet?

Ett lån till bröllop utan säkerhet är ett privatlån. Ett vanligt lån har vanligtvis en säkerhet eller kontantinsats. Ett privatlån är bundet direkt till personen som tar lånet och har egentligen ingenting med bröllopet att göra.

När du lånar pengar till ett bröllop hos Wästgöta Finans får du själv avgöra vad du ska göra för inköp och från vem. Hos Wästgöta Finans kan du låna upp till 500 000 kr utan säkerhet, så du kan låna hela eller en del av summan för bröllopet. Om du skulle få pengar över är det inget krav att betala tillbaka lånet, utan du kan använda pengarna till ett annat inköp.

Det ska vara tryggt att låna pengar till ett bröllop tycker vi, och pengarna får du insatt på ditt konto inom 1-3 dagar.

Den här sidan stödjer inte vald webbläsare, du behöver uppdatera din webbläsare eller välja en annan.